miercuri, 27 aprilie 2016

Avantajele Usilor AntiEfractie

Exista o multime de situatii in care hotii pot da tarcoale locuintelor proprii sau spatiilor comerciale. Ca o masura de protectie impotriva acestora se recomanda achizitionarea unui sistem de supraveghere, insa si investitia in niste usi antiefractie. Fie ca se monteaza acasa, la birou sau pentru oricare alta cladire, siguranta nu mai este compromisa, intrucat acestea sunt confectionate cu materiale speciale menite sa tina la distanta musafirii nepoftiti.

De ce sa aleg o usa antiefractie?

Usile antiefractie se confectioneaza la comanda si, in functie de preferinte, pot fi din lemn sau metal, adaptate pentru locul in care urmeaza a fi folosite, interior sau exterior. Pe langa siguranta, acest tip de usi promit o durata lunga de viata, datorita intariturilor folosite in apropierea yalelor, insa nici nu sunt afectate de conditiile meteo nefavorabile sau lovituri externe. De acum nu se mai pune problema zgomotului si a variatiilor de temperatura deoarece, usile sunt izolate atat fonic, cat si termic. Asadar, fie ca este vorba de un apartament, o casa sau o institutie publica ori privata, orice cladire care risca sa fie pradata de hoti este mult mai bine protejata impotriva acestora.

Pentru a avea siguranta ca achizitionati produse de calitate, este important sa apelati la firme specializate in acest domeniu. Asadar, este esential ca usile antiefractie sa respecte normele europene, pentru a fi siguri ca va aflati in siguranta. In plus, pe atat de sigure, usile antiefractie sunt foarte moderne, fiind chiar personalizabile, astfel incat aspectul lor sa multumeasca chiar si pana pe cei mai pretentiosi clienti.
In functie de preferinte si necesitati se pot alege modele diferite de finisaje, dar si o grosime superioara a materialelor utilizate. Durata de viata este asigurata de calitatea finisajelor, iar garantia oferita variaza de la o companie la alta, insa este de minim 2 ani.