duminică, 1 ianuarie 2017

Unde poti gasi diverse modele de marturii nunta



Fiecare eveniment din viata unei persoane trebuie sa ramana intiparit in amintiri chiar si peste ani, insa este frumos sa ne uitam la anumite obiecte si sa retraim momentele frumoase din trecut, iar din acest motiv exista diferite modele de marturii nunta care sunt oferite invitatilor.


Tema evenimentului

In cazul in care nunta dumneavoastra este una mai atipica puteti oferi CD-uri personalizate cu muzica sau chiar si stick-uri pe care sa puneti filmulete si poze. De asemenea, micile pungute cu gustari ce contin prajituri, ciocolata si alte tipuri de dulciuri sunt ideale pentru a fi oferite celor care au luat parte la eveniment. Totodata, pentru nuntile facute vara sau primavara, un buchetel mic de flori sau chiar si un cos cu diferite fructe mici pot fi o idee inedita cu care veti surprinde invitatii. Nu uitati ca in fond, gestul conteaza, iar orice oferiti drept marturii nunta reprezenta cu certitudine un dar special.

Incorporarea unor arome

Desi parfumurile nu prea rezista in timp, cei care se ocupa cu aceste mici cadouri au diferite metode prin care pot conserva o aroma speciala pentru o perioada lunga de timp. Din acest motiv, daca alegeti un cosulet cu flori nu trebuie sa va faceti griji ca se vor usca sau isi vor pierde mirosul in cateva zile. Pentru nuntile traditionale puteti sa inserati si anumite lucruri care sa va duca cu gandul la locul evenimentului, precum o crenguta de brad sau o cutiuta cu nisip.


Alegeti in functie de sezon

Desi multe persoane aleg sa isi faca nunta in perioadele mai calde din an, exista si evenimente care au loc iarna sau toamna, iar prin urmare trebuie sa se foloseasca de acest lucru in avantajul lor. Pentru sezonul pomilor roditori puteti crea un cos in care sa puneti mere coapte, struguri sau pere, iar pentru iarna, cele mai adecvate modele de marturii nunta sunt cele in forma de glob cu zapada.