miercuri, 19 octombrie 2016

Oricine poate folosi un detector de microfoane

Fiecare spion trebuie sa fie pregatit bine pentru orice situatie, inclusiv aceea de a fi spionat la randul sau, astfel ca este nevoie de apelarea la detectoare microfoane ascunse, acestea fiind potrivite in mai multe cazuri. Evolutia tehnologica a permis ca astfel de dispozitive sa fie astazi mult mai usor de gasit, iar preturile sa fie mai accesibile decat in trecut.

Utilizare usoara

Astfel de detectoare sunt foarte usor de folosit, fiind actionate doar de simpla apasare a unui buton, in
timp ce bateria din dotare difera de la un model la altul, insa de cele mai multe ori este vorba de 500 mAh, ce permite utilizarea continua timp de pana la 6 ore. Pentru o incarcare completa nu este nevoie de mai mult de 2 ore. Pe aceasta cale sunt detectate atat microfoanele, cat si camerele ascunse, indiferent daca acestea au sau nu fir, iar dimensiunile modeste ale dispozitivului permite ca acestea sa fie transportate direct in buzunar.
Cu alte cuvinte, oricine are suspiciunea ca este inregistrat sau filmat, poate apela la un asemenea detector, care opereaza pe o raza de pana la 20 de metri.

Unde se gasesc?

iUni este locul ideal unde oricine poate gasi astfel de dispozitive, dar si alte gadget-uri noi si avansate din punct de vedere tehnologic, preturile fiind foarte accesibile. Exista produse atat low cost, cat si unele din clasa medie sau cele mai costisitoare, care sunt si cele mai evoluate, oferind mai multe functii si avand o greutate chiar de pana la 30 de grame.

De ce iUni?


Pe langa faptul ca preturile sunt scazute, clientii au chiar posibilitatea de a testa detectoare pentru microfoane ascunse pentru a fi siguri ca vor cumpara cel mai potrivit dispozitiv pentru propriile nevoi. De asemenea, angajatii iUni sunt dispusi sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii pentru a indeplini pretentiile oricarui client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu