miercuri, 14 decembrie 2016

Stickerele schimba complet look-ul unui perete

Cu toate ca sunt disponibile numeroase modalitati prin care sa ne putem personaliza locuintele, de regula este nevoie de alocarea unor fonduri destul de mari pentru a putea face toate modificarile si adaptarile urmarite. In schimb, exista si variante ceva mai accesibile si care implica mult mai putin disconfort, si anume stickere perete.


Costuri reduse

In primul rand se pot face amenajari superbe cu un buget minim, intrucat aceste stickere sunt accesibile pentru toate buzunarele, costurile lor variind in functie de complexitatea modelului, dar si de dimensiunile sale. De asemenea, acestea se pot adapta pentru toate incaperile, fie ca se doreste schimbarea atmosferei din dormitor, din living sau din bucatarie, iar copiii cu siguranta ca vor fi incantati de ideea de a-si putea asterne pe pereti toate personajele sau desenele favorite.

Fara probleme

In plus, aceasta tehnica este foarte usor de pus in practica si aduce cel mai mic disconfort cu putinta.
Alte variante precum zugravirea peretilor nu numai ca implica costuri mai mari, insa necesita mai mult timp, o manopera mai complexa asigurata de specialisti, dar si mai mult disconfort prezent in fiecare incapere. In schimb, stickerele pentru perete se aplica cu usurinta, in cel mai scurt timp, iar in functie de dimensiunile sale poate fi nevoie de atentia a doua persoane.

Durata de viata


Durabilitatea acestora este un alt aspect important, deoarece stickerele rezista foarte bine in timp, fara a se deteriora si fara a aduce prejudicii peretilor, care, de altfel, sunt mai bine protejati. Nici nu se dezlipesc pe la colturi, iar in functie de tipul de autocolant folosit, durata de viata poate varia, de regula fiind de cativa ani. Durablitatea este influentata insa de incaperea in care sunt aplicate aceste stickere perete, deoarece in bucatarie sau acolo unde exista umezeala mai multa, vor rezista mai putin timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu