joi, 15 septembrie 2016

Ce tamplarie alegem pentru interiorul casei?

Alegerea elementelor de tamplarie este una dintre cele mai importante etape ale construirii sau renovarii unei locuinte, astfel ca adesea se acorda o atentie sporita acestui pas. Tamplaria din aluminiu pentru interior este tot mai populara intrucat clientii se pot bucura de numeroase avantaje, iar de multe ori apare comparatia cu PVC-ul.

Izolare termica si fonica

Aluminiul este recunoscut pentru capacitatile sale si pentru confortul adus locuitorilor. Acestia nu sunt deranjati de zgometele din exterior, iar izolarea termica este ideala intrucat temperaturile extreme nu mai reprezinta o problema. Mai mult, se evita si formarea condensului si a mucegaiului, care, pe langa faptul ca altereaza aspectul locuintei, ne pune si viata in pericol.

Aspect modern 


Cu siguranta ca oricine isi doreste sa locuiasca sau sa lucreze intr-un mediu modern si cat mai placut, iar aluminiul este de departe fruntas la acest capitol, asigurand un aspect grozav, mult superior celui promis de lemn sau PVC. In plus, clientii au numeroase posibilitati de personalizare, astfel incat elementele de tamplarie sa prezinte o armonie intre restul articolelor de mobilier din locuinta.

Usi glisante


De asemenea, si usile glisante din aluminiu sunt foarte populare datorita faptului ca sunt moderne, usor de folosit si ideale in numeroase spatii. Pe langa faptul ca pot delimita spatiul dintre living si bucatarie pentru un plus de confort si intimitate, acestea sunt des intalnite si in cladirile de birouri pentru ca angajatii sa se bucure fiecare de propriul sau spatiu.



Durabilitate

Cei care aleg tamplarie din aluminiu pentru interior au avantajul ca acest material este unul foarte rezistent care asigura o lunga durata de viata. Mai mult decat atat, aluminiul este foarte prietenos cu mediul inconjurator si poate fi refolosit de nenumarate ori. Conform specialistilor, elementele de tamplarie din aluminiu, pot avea o durata de viata si de peste 50 de ani daca este nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu